<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
<   Tilbake til bloggen

Kogger blir en del av Spring

Oscar og Tamarah Hovland

Spring styrker sitt team og sin posisjon som HubSpot- og vekstpartner for tech- og SaaS-selskaper når Kogger blir en del av selskapet.

Kogger har siden 2015 jobbet hjulpet teknologibedrifter og fikk i 2020 Microsoft sin hederspris for sitt arbeid med å skape bedre kundereiser for teknologibedrifter. Kogger er Norges eneste med sertifiseringen TAYA – “They Ask You Answer”, en salgs- og markedsføringsmetode utviklet av Marcus Sheridan og Impact. 

– Vi blir en del av Spring fordi vi ønsket oss et kompetansemiljø innen digitale kundereiser og HubSpot. Det Spring har klart å oppnå både internasjonalt og nasjonalt de siste årene, spesielt opp mot HubSpot, hvor de for tiden er den mestselgende partneren i Norge og nummer to i Norden, er imponerende. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang, sier Kogger-gründer, Oscar Hovland.

Oscar Hovland, tiltrer fra 1. mai som senior growth advisor og går inn i ledergruppen i Spring. Tamarah Hovland tiltrer samtidig i rollen som HubSpot-spesialist.  

– Med Oscar og Tamarah med på laget styrker vi både ledergruppen, vårt rådgiverteam og HubSpot-avdelingen vår, som kommer til å være den raskest voksende fremover, sier Knut Idar Pedersen, CEO i Spring.

Om Spring:

Spring er et konsulentselskap som hjelper B2B tech- og SaaS-selskaper med å skape vekst. Selskapet er HubSpot Diamond Partner og er for tiden den mestselgende partneren i Norge. Spring har kontorer i Oslo, Fredrikstad og Bergen og har 25 medarbeidere. Selskapet omsatte for 19,2 millioner kroner i 2021 med et resultat på 1,7 millioner kroner.

Kontaktperson:

Knut Idar Pedersen, CEO i Spring Agency AS
Mobil: 930 88 164
E-post: knut@springagency.com
www.springagency.com 

Erlend Førsund

Erlend Førsund

Erlend er senior forretningsrådgiver og tekstforfatter i Amesto Growth. Han har tidligere vært Chief Marketing Officer i Spring Agency og markedssjef i MarkedsPartner. Han er utdannet ved BI og NHH og har jobbet med markedsføring siden tusenårsskiftet.